Over mij


In 1977 ben ik geboren in Geleen. Samen met Björn en onze drie zonen woon ik in Puth. Het liefste ben ik buiten: wandelen (met onze hond), tuinieren, fietsen of met onze beestenboel in de wei.
Gezond en lekker eten is absoluut mijn passie. Gerechten verzamelen en bedenken, boodschappen, koken, eten, erover lezen en leren. Nou ja, alles wat met gezond en bewust eten te maken heeft. Björn en ik hebben samen ook een bakkerij, www.broodopdeplanksweikhuizen.nl. Ik ben regelmatig te vinden in de bakkerij en ik regel van alles achter de schermen.

Vanuit het bedrijfsleven neem ik een berg ervaring mee als adviseur en manager.  Ik beoefen graag yoga. Ik ben erg leergierig en volg eigenlijk altijd wel een opleiding, training of workshop. Daardoor  zit ik regelmatig met mijn neus in boeken of ben ik online informatie aan het verzamelen.

Vanaf 2017 heb ik mijn eigen praktijk.
Waar het altijd op neerkomt, op     jou   
Oprecht geïnteresseerd kan ik zijn in de mensen die ik ontmoet, en openstaan voor verbinding, groei en verwondering. En hoe mooi is het om dan net dat duwtje, dat zaadje, dat lichtje te mogen zijn wat een proces in gang zet bij iemand. (pure bliss)

In mijn eigen proces, groei, leer en ontwikkel ik me nog steeds verder. Letterlijk en figuurlijk ben ik kilo's ballast kwijt geraakt en kom ik steeds meer tot het zijn van wie ik ben en mag zijn.
Mag dat voor jou ook zo zijn?


Een greep uit mijn cv:
- Access Bars practitioner
- Basis Homeopathie
- NLP Practitioner
- Moestuincoach
- Holistisch leefstijlcoach
- Gewichtsconsulent

In de vorige eeuw heb ik na het VWO, HBO Facility Management gestudeerd. Daarna heb ik binnen de financiële wereld advies en managementfuncties vervuld.