Een uniek leefstijl en vitaliteitstraject

Wil je nu echt je leefstijl aanpakken en serieus stappen zetten naar de beste versie van jezelf?
Dit is een uniek intensief persoonlijk traject waarbij je in 3 maanden met wekelijkse contactmomenten, begeleid wordt naar een blijvende gezondere, bewustere leeftstijl!
Een plan specifiek voor jou gemaakt waarbij je iedere week stap voor stap naar je doel toewerkt. Dit komt zeker aan bod:
* vitaliteitsmeting
* voedingsanalyse
* goede gesprekken
* supermarktsafari
*nieuwe inzichten
* ontspanningsoefeningen

Leefstijl traject

Waarom?
Een gezond en vitaal lichaam is minder vatbaar voor infecties, virussen en ziektes. Gezondheid is je grootste rijkdom. Hoe geweldig zou het wel niet zijn iedere dag je energiek en fit te voelen? Na een werkdag nog genoeg energie te hebben voor je gezin, sociale leven en hobby's? Om niet afhankelijk te zijn of worden van medicatie?
En ja, jij zou zeker ook je leefstijl positief willen aanpassen. Maar als dat heel makkelijk was had je dat vast al gedaan. Daarom dit traject, persoonlijke begeleiding naar een gezondere, bewustere leeftsijl.

Hoe dan?

Een intensief traject van 3 maanden waar je persoonlijk begeleid wordt door mij. We beginnen met in beeld te brengen wat er al goed gaat, waar je snel en makkelijk stappen kunt zetten en waar echt je uitdagingen liggen. Dan maken we samen een stappenplan waarbij je stukje bij beetje je leefstijl in positieve zin gaat aanpassen. We spreken wekelijks af, en samen doorlopen we je stappenplan. Hoe het traject er precies uitziet, dat weet ik ook nog niet. Voor iedereen maak ik een persoonlijk uniek programma. Daardoor is succes ook gegarandeerd. Iedereen is anders, om tot blijvend resultaat te komen is een persoonlijk plan essentieel!

Waar kijken we naar en gaan we doen?

Voeding, je eetgewoontes maar ook waar kijk en luister je naar?
Beweging, ik schrijf hier opzettelijk bewegen en niet sporten. Je hoeft geen sporty spice of six pack man te zijn of worden als je een gezonde leefstijl ambieert.
Ontspanning, iedere topsporter zal je beamen dat de winst zit in een goed herstel. Laadt jij jezelf dagelijks op? Hoe herstel jij van je dagelijkse bezigheden?

Ja, dat wil ik! Hoe werkt het?

Neem contact met mij op!
We maken een kosteloze kennismakingsafspraak. Daarin zal ik je laten ervaren wat je van mij mag verwachten, maar ook wat er van jouw verwacht wordt. Ik loop met je mee in dit traject en geef je de gereedschappen, jij gaat ermee werken!
Onderdelen van het traject zijn o.a. een vitaliteitsmeting, voedingsanalyse, een aantal goede gesprekken, heerlijke wandelingen in het groen, een supermarktsafari, mooie inzichten, heerlijke recepten, tranen, zweet en een dikke lach, en allerbelangrijkste als eindresultaat een mooiere versie van jezelf!