Menukaart

Voorgerecht

Kennismakingsgesprek 
Is altijd kosteloos; wie ben jij, wie ben ik, en wat kun je van mij verwachten, wat wordt er van jou verwacht. 
We bespreken de mogelijkheden van de menu kaart. Jij kunt dan zelf een keuze maken wat bij jou past. 


Tussengerechten

Inspiratiewandeling 
Een wandeling van een uur in een kleine groep. Aandacht voor; hoe voel je je vandaag, je ademhaling, waar ligt je focus op dit moment en bovenal buiten groene energie tanken!  Een mini-vakantie in je drukke week.

 Stiekem (niet) Sporten
Een uur lekker buiten bewegen. We gaan goed doorstappen en tussendoor stoppen we om oefeningen te doen. (Kracht, balans en evenwicht oefeningen). De oefeningen zijn zo dat ze voor iedereen op zijn of haar niveau uitvoerbaar zijn. Lekker bewegen op lage intensiteit. 
 

Hoofdgerechten

Persoonlijke leefstijlanalyse en advies
Met behulp van een leefstijlscan breng ik in beeld wat je goed doet, wat beter kan en waar je echt winst kunt halen om je leefstijl positief te veranderen. In het eerste gesprek maak ik samen met je de inventarisatie, in de vervolgafspraak zal ik met je het advies bespreken en toelichten.

Coachingstraject
Dit traject bestaat uit 6 coachgesprekken  (2- wekelijks) en zo'n 6 weken na het laatste gesprek nog een afsluitende afspraak. We beginnen met een scan en brengen duidelijk in beeld wat je doel is met dit traject. Dan gaan we samen op weg, zodat je na 3 maanden je doel bereikt!


Voedingsanalyse en advies
Een analyse van je huidige voedingspatroon, uitleg over gezonde voeding en een advies met betrekking tot verbetering van je voedingspatroon. In 4 individuele sessies.


Nagerechten

Losse sessie

Menu van de dag

Een workshop van een dag in een kleine groep of individueel.
Maatwerk, afhankelijk van de locatie, groepsgrootte en wensen. Neem contact met mij op om te kijken naar de mogelijkheden.

Zelf koken?
Ik ga graag met je op supermarktsafari, wat komt er bij jouw in je boodschappen kar?  En kun je misschien een gezondere keuze maken?